Bemutatkozás

Táncruha- és jelmezkölcsönzőnk több mint 10 éve szolgálja a bálozók, szalagavatói nyitótáncosok, farsangi jelmezesek magas szintű igényeit, kívánságait főként Budapesten és Debrecenben, ezenkívűl Nyíregyházán, Egerben és Kecskeméten is.

Az országban egyedülállóan gazdag, színes táncruha kollekcióval és színpadi kosztümökkel várjuk a nyitótáncosokat, fellépő tánccsoportokat. Minden évben a legújabb, egyedi tervezésű, minőségi táncruha és jelmez kínálattal mutatkozunk be.

A több ezer táncruhából álló készlet biztosítja, hogy bármely kis és nagy létszámú csoportot ki tudjunk szolgálni gyermek és felnőtt méretben egyaránt.

Egy stílushoz többféle fazonú ruha közül is lehet választani. Különleges választékkal várjuk a gyermek és felnőtt jelmezek iránt érdeklődőket. A turisztikai szezonban megrendezett fesztiválokra, mulatságokra, díjkiosztásokra kínáljuk fellépő ruháinkat, korabeli történelmi viseleteket.

Ünnepségekre, fogadásokra, esküvőre ajánljuk díszmagyar női és férfi viseleteket, aranysújtásos magyaros ruhákat, mentéket, atillákat, csoportoknak magyar népi táncruhákat. Színes vidám parókák minden tánchoz! Különleges szolgáltatásunk férfi és női cipők, csizmák, kalapok kölcsönzése.


Egyéni igények szerinti táncruhákat, jelmezeket megtervezzük és el is készítjük.

Hírek

Új keringő és show ruhák készültek el, nézze meg a Galériában!

Jelmez- és táncruhakölcsönzőnk lehetőséget nyújt táncruhák, jelmezek kölcsönzésére szalagavatóra, gólyabálra, szüreti felvonulásra, ünnepségekre, ünnepélyes alkalmakra kis- és nagylétszámú csoportoknak. Az országban egyedülálló, legújabb egyedi tervezésű táncruha kollekciónkkal várjuk érdeklődésüket. Csoportok részére ingyenes helyszíni ruha bemutatás és ruha kiszállítást biztosítunk. Kívánságait főként Budapesten és Debrecenben, ezenkívűl Nyíregyházán, Egerben és Kecskeméten tudjuk teljesíteni. Érdeklődjön folyamatosan bővülő kinálatunkról!
A kérdéseket, igényeket, árajálatok igénylését a Üzleteink menüpontban található elérhetőségeken és a szalagavatotancruha[kukac]gmail[pont]com email címen várjuk!

 A központi bemutatótermünk a Budapest XIII. Váci út 6. címen található a WESTEND mellett.
A debreceni bemutatótermünk címe: Debrecen, Liszt Ferenc utca 1. a FÓRUM mellett